Rattaat ulkomailta

Rattaiden ja vaunujen tilaaminen ulkomaalaisista verkkokaupoista on yleistymässä. Vaunuja on hyvä käydä vertailemassa ja kokeilemassa ensin perinteisissä liikkeissä, jotta tietää, mitä lähtee hakemaan. Tässä artikkelissa on vinkkejä vaunujen ja rattaiden hankkimiseen ulkomailta.

Miksi tilata vaunut tai rattaat ulkomailta?

– Lastenvaunut ja rattaat ulkomailta tilatessa avalikoima on todella paljon suurempi

– Tarjolla on paljon suurempi valikoima erilaisia kuoseja ja värejä

– Hinta on mahdollisista toimituskuluista huolimatta yleensä useita satoja euroja edullisempi

– Rattaat toimitetaan suoraan kotiovelle

– Tilaaminen ulkomaisista verkkokaupoista on helppoa ja nopeaa. Asiakaspalvelu on myös tyypillisesti erittäin asiantuntevaa ja ostaminen turvallista

Verkkokauppojen valikoima on laaja ja hinnat perinteisiä liikkeitä edullisempia. Niissä on myös usein tuntuvia tarjouksia. Mm. nettikauppojen outlet-osastot kannattaa aina katsastaa.

Vinkkejä nettiostosten tekemiseen

Olemme koonneet tälle sivustolle yleisesti luotettavana pidettäviä nettikauppoja, josta voit hankkia rattaat netistä. Yleensä nettikaupat myyvät myös lastenvaunuja ja muita lastentarvikkeita.

Kannattaa kiinnittää huomiota myös seuraaviin seikkoihin:

– Mitä hintaan kuuluu? Toisin kuin Suomessa, monissa ulkomaalaisissa liikkeissä perushinta ei sisällä juuri mitään varusteita, vaan esimerkiksi kantokopan joutuu tilaamaan erikseen. Hinnat eivät näin ollen ole suoraan vertailukelpoisia suomalaisten kanssa. Kunkin mallin kohdalla on yleensä kattava selvitys automaattisesti mukaan tulevista tarvikkeista. Kannattaa laskea kokonaiskulut huolellisesti.

– Tuleeko Suomeen tilattaessa lähetyskuluja, ja onko verot lisätty jo hintaan? Lisäksi saattaa joutua maksamaan myös tullimaksuja. Yleensä lähetyskulut ovat muutaman kymmenen euroa, jos niitä peritään lainkaan, ja tilaus toimitetaan kotiovelle.

– Kuinka takuuasiat hoidetaan? Kannattaa varautua siihen, että takuu ei ole voimassa suomalaisissa liikkeissä. Vikatapauksessa vaunut joutuu näin ollen lähettämään takaisin siihen maahan, josta ne on tilattu. Korjaus voi kestää useita viikkoja.

– Kauanko toimitus kestää? Toimitusajat vaihtelevat ja voivat olla pitkiäkin, joten vaunujen hankintaa ei kannata jättää viime tippaan.

Ulkomaalaisia, lastenvaunuja ja -rattaita myyviä verkkokauppoja

Kidsroom * suosittu suomalaisten keskuudessa, edulliset hinnat, suosittelemme *
BabyOnlineShop.de
Ping Pong
myPram
Kikiwelt
Baby Jungle
Kinderwagen
Mothercare
Pramworld